Overnatting

Brønnøysund er en meget populær ferieby for gjester fra inn- og utland. Hotellkapasiteten er dessverre ikke stor nok til å dekke etterspørselen, spesielt om sommereren. Vi har derfor reservert alle tilgjengelige rom på Thon Hotel Brønnøysund, Thon Hotel Torghatten og Thon kystferie til spesiell festivalpris

De korene som ønsker å overnatte på hotell tar selv kontakt med hotellet for reservasjon. Informer hotellet om at dere skal delta på festivalen slik at dere er sikret vår avtalepris. 

Mange ønsker et rimeligere og enklere overnattingstilbud. Vi kan ordne med overnatting i klasserom bare 50 meter fra Samfunnshuset hvor det er tilgang på toaletter og dusjanlegg. Vi sørger for at det er feltsenger og/eller madrasser på plass for alle som ønsker å overnatte på skole.

Samfunnshuset er base for flere aktiviteter som sekretariat, frokost, lunsj, minst en av korkonkurransene og for ikke å glemme - festvalbanketten.

I umiddelbar nærhet av Samfunnshuset ligger Idrettshallen hvor det også er mulighet for innkvartering. Her er det muligheter for å parkere campingvogner-/biler og det er adgang til toalett- og dusjanleggene, samt å få tilgang til strøm. Det vil bli en liten avgift pr. vog/bil for dette alternativet.

Brønnøysund har en utmerket marina hvor en har tilgang på strøm og sanitære forhold. Kjøpesentra ligger i umiddelbar nærhet. De senere festivaler har denne overnattingsformen også blitt benyttet. Et koselig miljø i en koselig Sommerby.

 

Thon Hotel Brønnøysund og Thon Hotel Torghatten:

Vi har reservert ca.100 rom på Thon Hotel Brønnøysund, 40 på Thon Hotel Torghatten og 20 Leiligheter på Thon kystferie.

Prisene er som følger og inkluderer frokost:
Kr. 1310,- pr. enkeltrom / døgn
Kr. 1510,- pr. dobbeltrom / døgn
Kr.  200,- pr. ekstraseng / døgn (begrenset antall)


Thon kystferie:
Selvhushold.

Leilighet med 1 soverom for inntil 3 personer
Kr. 1 310,- per. leilighet.

Leilighet med 2 soverom  for inntil 5 personer
Kr. 1 510,- per. leilighet

Betingelser:
Prisene forutsetter overnatting i minimum 3 døgn.
Siste frist for kansellering (alle rom): 01.03.24
Tilbakemelding på eksakt antall, navneliste og romfordeling samt betalingsmåte senest: 29.04.24

 Vi ber om at alle kor som ønsker å booke rom kontaktet Thon hotell på e-post til: bronnoysund.booking@olavthon.no og oppgi kode: KOR2024


Andre alternative overnattinger er:

Corner Hotell:

Overnattingsstedet ligger midt i Brønnøysund sentrum ved gågaten og har 18 rom.

Vi har resert alle rommene og avtalt følgende priser:

Dobbeltrom 1 695,- pr rom/natt inkl. frokost.
Enkeltrom 1495,- pr. rom/natt inkl. frokost.

Hotellet tilbyr frokost, avgiftsfri parkering, gratis Wi-Fi og rom med sittehjørne og smart-tv med innebygget chromecast.


Telefon: 94 81 81 79

Torgarhaugen Gjestehus

Overnattingssted som ligger ca. 12 km fra Brønnøysund sentrum. Det har beliggenhet like ved oppgangen til Torghatthullet på den ene siden og sjøen på den andre siden. Gjestehuset har 13 rom med plass til totalt 26 personer.

Prisen her er kroner 900,- pr. rom pr. natt. Torgarhaugen kan tilby en enkel frokost for kr. 100,- pr. person om det er over 20 gjester som ønsker det. 

Telefon: 47 23 77 58

Skogmo Familiecamping:

(12 km fra Brønnøysund sentrum)

Tlf.: 90 95 75 21 

Nettsted: https://www.skogmofamiliecamping.no/ 

Mosheim Camping:

(3 km fra Brønnøysund)

Tlf.: 41 46 51 45 

Nettsted: http://www.mosheimcamping.no/